鮭のチャンチャン焼き


DSC_0886

主菜「鮭のチャンチャン焼き」

材料:鮭、野菜。

調味料:タレ(味噌大さじ2杯、酒大さじ3杯、ミリン大さじ2杯)。

作り方:ニンジンとジャガイモをフライパンで焼き、鮭を入れてから、タレを半分かけて、2分ほど焼く。それから、タマネギ、キャベツを入れて、さらに残りのタレをかけて、蓋をし、蒸し焼きにする。野菜の自然の味がおいしい。丼のごはんにかけるのもいい。

DSC_0891

DSC_0889

副菜は「そら豆のちぎり揚げ焼」。

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理 and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s