晩ごはん2016-09-14


山芋と豚肉の甘辛炒めを

砂糖、醤油、みりん、酒、味の素を混ぜた調味料で炒める。なかなかおいしい。

副菜はトマト卵炒め。

たまごを半熟状に炒めておいて、皿に取り、

次にトマトをからからになるまで炒めてから、卵を戻し、

鶏ガラスープのもとと、醤油、砂糖を入れた合わせ調味料を入れて味つけをする。

さらに、もう一品。ジャガイモをじっくり茹でて、柔らかくしてから、皮むき、つぶした。その他の野菜も入れて、ドレッシングをかけた。

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s