晩ご飯2016-09-17(ヤキソバ)


dsc_1009

①ヤキソバを焼いて皿にとっておく。

②キャベツ、人参、もやしを香味シャンタンで炒めて皿に盛りつける。

③焼いておいた焼きそばをフライパンにもどし、平らに敷いて、その上に溶き卵をかけて、ヤキソバ入り卵焼きを作る。

④できた卵焼きを野菜の上にかぶせて完成!

dsc_1012

もう一つの晩ご飯は買ってきたお寿司。

dsc_1013

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理 and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s