鶏ささみのチーズ焼き!


dsc_3154鶏ささみ肉の一面に塩コショウをして、もう一面には溶き卵を塗りつけ、その上にピザ用チーズとウィンナーのみじん切りしたものと、パン粉をまぶしてフライパンに少量のオリーブオイルで焼いた。最初にパン粉を付けた面を1分半、塩コショウした面を1分半揚げ炒めた。

テレビのおしゃべっりクッキングで見たのを少しアレンジさせた料理だ。トマトとハムがなかったので、ハムの代わりにウィンナー、トマトの代わりに大葉を使った。最高においしかった。おしゃべりクッキングさんに感謝!

 

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s