鶏肉三昧!


DSC_0396

鶏肉が安い!ミンチ肉を片栗粉、出汁ツユ、卵等を混ぜて、小麦粉をまぶしたレンコンに詰める、というより肉で包んだ感じ。さらに、ピーマンの肉詰めも作った。同様にピーマンを半分に切って、小麦粉をまぶし、余った鶏肉のタネを詰め込んで同じように油で焼いた。

DSC_0397

スーパーに寄ったら、焼き鳥が一本85円、鶏むね肉の竜田揚げも85円、やったとばかりつい買ってしまった。

DSC_0405

今日は鶏肉三昧となってしまった。

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理, 美食 and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 鶏肉三昧!

  1. wakasahs15th says:

    鶏肉はヘルシーで今は大人気のようです。wildsumさん 料理はお手の物なんですね(^_-)-☆

    Liked by 1 person

    • wildsum says:

      肉料理のだいたいの内訳は、鶏肉が80%、豚肉が18%、牛肉が2%ぐらいです。ヘルシーも理由の一つですが、やはり値段です。

      Liked by 1 person

  2. orca says:

    美味しそー!鶏肉大好きです!

    Liked by 1 person

    • wildsum says:

      わたしも大好きです。チキンカレー、フライドチキン、チキンラーメン、焼き鳥等々、いろいろ作ります。

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s