簡単料理4品!


小さい料理を四品作った。

ニラ玉:玉子を溶いて、鶏がらスープの素と塩コショウを入れ、いつものように、フライパンをあたためて、油を入れ、溶き卵を入れ、少ししたら、ニラを放り込み、かき混ぜる。最後にトマトも入れた。写真にはトマトが写っていないが、下に隠れてしまった。

DSC_0443

トマトと以下の天ぷらをオイスターソースで炒めて、塩コショウ、生姜、ニンニクで味を付けた。

DSC_0440

あたたまったフライパンにオイスターソースを入れて、ウィンナーとジャガイモを焼き色がつくまで炒める。それから、ピザ用チーズをたっぷり載せて、最後に青さを乗せて完成。

DSC_0442

サラダ。薄く切ったジャガイモを10分ほど煮てやわらかくし、ざるにあげてから、ボウルで小さく切ったリンゴと千切りキャベツ、それにラー油、ごま油を入れて、マヨネーズをかけてさらに数分かき混ぜる。

DSC_0444

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理, 美食 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s