鶏肉料理(最近の晩ご飯)


DSC_0589

鶏むね肉は1センチ四方のサイコロ状に切り、刻んだ大葉と一緒に混ぜて、酒、マヨネーズ、醤油、塩コショウを入れて、フライパンで炒めた。

DSC_0590

焼き鳥のタレで炒めただけの鶏肉!

DSC_0583

Advertisements

About wildsum

I am a Japanese language teacher. I like to soccer and cooking,walking.
Image | This entry was posted in 簡単料理, 美食. Bookmark the permalink.

5 Responses to 鶏肉料理(最近の晩ご飯)

  1. wakasahs15th says:

    脇役のキャベツの千切り!綺麗です。私はいつまで経ってもバラバラです(^^)/

    Liked by 1 person

    • wildsum says:

      わたしはサラダが大好きなので、ポテトサラダとか、野菜だけのサラダ、時にはキャベツの千切りだけのサラダも自分で作ってよく食べます。スーパーへ行ったら、あまりに高いので、びっくりしています。

      Liked by 1 person

  2. orca says:

    シソ入りの料理、今度チャレンジしてみます。おいしそう~。

    Liked by 1 person

    • wildsum says:

      コメントありがとうございます。
      他のブログでも書いたのですが、この2.3日調子が悪くて、最近、手抜き料理が増えました。でもこの紫蘇の料理は具合が悪くなる直前の料理です。結構気合が入っていました。

      Like

  3. wildsum says:

    そうですね。これはクックパッドで見つけたものです。実際おいしかったです。

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s